КВІ
П'ятниця
19
06:43

​Поліцейські вилучили наркотики у звягельчанки

Працівники кримінальної поліції виявили під час огляду у 37-річної жительки м. Новограда-Волинського пакуночок з-під одноразових носовичків із рослинною масою. За попередніми даними, жінка зберігала при собі наркотики. Нині розпочато кримінальне провадження.

Увечері 20 лютого працівники поліції помітили на одній з вулиць районного центру підозрілу жінку. Під час огляду у неї в кишені виявили пакуночок з подрібненою рослинною масою.


- Жінка пояснила, що пакунок знайшла на вулиці. Втім, що саме міститься у ньому, їй було відомо, адже 37-річна звягельчанка вже була раніше засуджена за незаконне зберігання наркотиків, - повідомив начальник Новоград-Волинського відділу поліції Юрій Кононенко. – Вона запевнила поліцейських, що зілля збиралася споживати особисто.


Виявлене вилучили працівники слідчо-оперативної групи поліції та направили на експертне дослідження. Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.


Законодавством такі дії караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або піврічним арештом, або обмеженням чи позбавленням волі на строк до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору