КВІ
П'ятниця
19
12:44

​Поліцейські затримали двох жителів Житомирщини за грабежі у магазинах

Правоохоронці встановили, що 33-річний житомирянин причетний до кількох крадіжок та грабежу дрібної побутової техніки з місцевої крамниці. А 31-річний звягельчанин просто на очах у продавчині поцупив м’яку іграшку. Нині тривають досудові розслідування.

До Житомирського відділу поліції звернулась адміністратор магазину промислових товарів із повідомленням про крадіжки. На місці події поліцейські з’ясували, що упродовж кількох останніх днів з полиць торгівельного закладу було викрадено кілька пристроїв для укладання волосся та компактну електроплитку. Працівники закладу навіть помітили чоловіка, причетного до злодіяння, однак не зуміли зупинити.


У ході проведених заходів поліцейські опитали працівників крамниці, а також вивчили записи з камер відеоспостереження. У результаті встановили особу причетного до правопорушень – 33-річного житомирянина. Чоловіка розшукали, за місцем проживання у нього вилучили частину викраденого майна. Свою провину він визнав.


Нині триває встановлення всіх обставин подій у рамках кримінальних проваджень розпочатих за ст.185 (Крадіжка) та ст. 186 (Грабіж) КК України.


У Новограді-Волинському один з відвідувачів місцевої крамниці поцупив… м’яку музичну іграшку вартістю близько півтисячі гривень, що знаходилася на прилавку . Він не звернув увагу на заклики продавця повернути її або ж заплатити та пішов геть. Поліцейські швидко встановили особу грабіжника та вилучили у нього крадену річ.


Слід зазначити, що законодавством за відкрите викрадення чужого майна (грабіж) передбачено покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 120 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 4 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору