БЕР
Вівторок
19
10:24

​Поліцейські затримали «гастролера» з Житомира, який намагався видурити у львів’янки гроші

Працівники Управління карного розшуку поліції Львівщини спільно з працівниками Сихівського відділу поліції затримали киянина та мешканця Житомирської області, котрі вимагали у потерпілої чотири тисячі гривень за «непритягнення її сина до відповідальності за вчинення ДТП», а коли жінка відмовилась, відібрали у неї гроші та втекли.

13 вересня до поліції за допомогою звернулась 59-річна львів’янка, мешканка Сихівського району. Жінка повідомила, що близько 17.30 до неї зателефонував невідомий чоловік та повідомив, що її син скоїв дорожньо-транспортну пригоду.


Для «вирішення проблеми», тобто непритягнення сина до відповідальності, незнайомець запропонував жінці передати йому гроші у сумі чотири тисячі гривень. У визначений час двоє зловмисників прийшли до заявниці додому проте під час передачі грошей жінка запідозрила недобре та відмовилась виконувати вимоги незнайомців – тоді один із зловмисників вирвав у неї з рук гроші і разом з товаришем втік. Потерпіла звернулась за допомогою у поліцію.


Правоохоронці затримали зловмисників в порядку ст.208 КПК України – ними виявились 24-річний киянин та вісімнадцятирічний мешканець Житомирської області. Невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу.


За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від чотирьох до шести років позбавлення волі. Правоохоронці перевіряють причетність затриманих до скоєння інших злочинів.

Вчора

Сторінки:
Нагору