БЕР
Вівторок
19
08:38

​Поліція викрила жителя м. Коростеня у крадіжці

Наприкінці січня до поліції звернулась 37-річна жителька районного центру із повідомленням про крадіжку мобільного телефону. У ході проведеної перевірки правоохоронці встановили, що до вчинення злодіяння причетний 48-річний місцевий житель.

Жінка розповіла, що у місцевому магазині, де вона працює, залишила на прилавку свій телефон без нагляду. Цією обставиною вірогідно й скористався злодій.


У ході проведених заходів працівники поліції встановили, що до вчинення правопорушення причетний 48-річний коростенець. У чоловіка вилучили викрадене. Нині триває подальше з’ясування обставин події.


Відповідно до ст. 185 (Крадіжка) КК України йому може загрожувати покарання у вигляді штрафу або громадських робіт на строк від 80 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2 років, або піврічного арешту, або позбавлення волі на строк до 3 років.


Поліцейські застерігають працівників торгівельних та розважальних закладів: будьте максимально уважними на робочих місцях. Ваша зібраність, відповідальність та обачність допоможе ефективно виконувати свої обов’язки та не допускати крадіжок майна. Також зберігайте власні речі у недоступних для відвідувачів місцях, аби не створювати сприятливих для крадіжок ситуацій.

Вчора

Сторінки:
Нагору