КВІ
П'ятниця
19
19:38

​Поліція викрила жителя Житомирського району у крадіжці

4 квітня до Житомирського районного відділення поліції звернулась 40-річна жителька обласного центру із повідомленням про крадіжку її телефону. Поліцейські встановили причетного до злодіяння. Триває досудове розслідування.

За словами жінки, крадіжку було вчинено увечері 9 березня у магазині, розташованому у смт Озерному.


Поліцейські з’ясували, що жінка працює продавцем у вказаному торгівельному закладі. Того вечора вона залишила гаджет на прилавку та відволіклась, обслуговуючи покупців. Саме тоді ймовірно і було викрадено телефон.


У ході проведених заходів працівники поліції встановили, що до вчинення злодіяння причетний 58-річний житель селища. Викрадений гаджет поліцейські вилучили. Нині триває подальше з’ясування обставин події.


Відповідно до ст. 185 (Крадіжка) КК України чоловікові може загрожувати штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 80 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців або позбавлення волі на строк до 3 років.


Поліцейські застерігають працівників торгівельних та розважальних закладів: будьте максимально уважними на робочих місцях. Ваша зібраність, відповідальність та обачність допоможе ефективно виконувати свої обов’язки та не допускати крадіжок майна. Також зберігайте власні речі у недоступних для відвідувачів місцях, аби не створювати сприятливих для крадіжок ситуацій.

Сторінки:
Нагору