КВІ
П'ятниця
19
10:36

​Поліція затримала підозрюваного у спробі пограбування обійстя звягельчанина

Уночі 7 липня працівники сектору реагування патрульної поліції Новоград-Волинського відділу поліції затримали чоловіка, який намагався пограбувати чуже обійстя і спричинив тілесні ушкодження господарю. Розпочато кримінальне провадження.

Уночі до Новоград-Волинського відділу поліції зателефонував 56-річний житель райцентру і повідомив про спробу незнайомця викрасти майно з господарського приміщення його домоволодіння. Заявник додав, що під час самостійного затримання зловмисника той завдав йому тілесних ушкоджень і втік.


На місце події виїхала слідчо-оперативна група та на виявлення зухвальця було зорієнтовано черговий наряд сектору реагування патрульної поліції. У результаті відпрацювання прилеглої території правоохоронці затримали підозрюваного неподалік від місця події. Господар обійстя упізнав у ньому свого кривдника.


– Затриманим у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України є 49-річний раніше судимий житель райцентру. Попередньо з’ясовано, що цієї ночі він потрапив до чужого домоволодіння у пошуках легкої наживи і був помічений господарем, коли виносив із підсобки рибальське приладдя та інші побутові речі. Втікаючи, чоловік ще й вдарив власника по голові. Потерпілому надано необхідну медичну допомогу, - розповів начальник Новоград-Волинського ВП ГУНП Юрій Кононенко.


Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.15 (Замах на злочин), ч.3 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Затриманому наразі оголошено про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.


За чинним законодавством за подібні протиправні дії підозрюваному загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору