БЕР
Вівторок
19
13:24

​Посадовці Житомирської митниці заподіяли держбюджету збитків на суму майже 900 тис грн

Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом зловживанням службовим становищем в інтересах третіх осіб працівниками одного із митних постів Житомирської митниці ДФС, унаслідок чого бюджету держави заподіяно збитків у значних розмірах.

Викрито та задокументовано протиправну діяльність службових осіб завдяки спільним професійним діям прокуратури Житомирської області, слідчих ДБР та ВБКОЗ УСБУ в Житомирській області.


У вівторок, 17 вересня 2019 року, за погодженням із прокуратурою області слідчим ТУ ДБР у м. Хмельницькому, за участю оперативних співробітників ВБКОЗ УСБУ в Житомирській області, трьом працівникам митниці повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 та ч.2 ст.364 Кримінального кодексу України.


Наразі вирішується питання про відсторонення службових осіб від займаних посад, досудове розслідування у вказаному провадженні триває.

Вчора

Сторінки:
Нагору