КВІ
Четвер
25
17:13

​Руслан Павлюк: Потрібно бачити, хто і як працює

У вівторок, 31 січня, у конференц-залі готелю «Україна», відбулося засідання Виконавчого комітету Житомирської обласної федерації футболу. Засідання відвідали 15 членів Виконкому.

До вашої уваги порядок денний засідання Виконавчого комітету:

Спершу члени Виконкому розглянули питання згідно порядку денного та одноголосно проголосували за затвердження кошторису та календарного плану футбольних заходів на 2017 рік.


Після чого, з ходом роботи рейтингової системи всіх присутніх ознайомив голова Житомирської обласної федерації футболу Руслан Павлюк.


«Введення рейтингової системи, насамперед, визначатиме, яким федераціям надавати фінансову підтримку. Проблема в тому, що в нас багато недієвих федерацій. Перед тим як надавати їм підтримку потрібно бачити, хто і як працює. Тобто, ця система буде спонукати кожну федерацію до покращення своєї роботи», – відмітив голова федерації Руслан Павлюк.


Члени Виконкому визначили комітет рейтингової комісії й обрали членів комісії. Отже, головою комітету обрано Руслана Павлюка, секретар – Руслан Маєвський. До членів комісії увійшли: Анатолій Довгалюк, Віктор Радушинський, Олександр Подгорчук, Руслан Трояченко та представник управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації.


Варто відзначити, що Коростенська міська федерації футболу, за рішенням Федерації футболу України, стала кращою районною федерацією на основі робіт за 2015 рік. За перемогу Коростенська федерації отримає комплект форм та 20 футбольних м’ячів.


Делегатами для участі у черговому Конгресі Федерації футболу України стали – Руслан Павлюк, Віктор Радушинський та Василь Гордічук.


Також голова федерації Руслан Павлюк зазначив, що важливим питанням для федерації є розширення кількості команд в Чемпіонаті області: «Ідеалом буде, коли кожен район матиме одну команду, яка буде виступати на обласному рівні. Ще хочу відмітити, що один матч Чемпіонату області буде йти в прямій трансляції»

Сторінки:
Нагору