БЕР
Четвер
28
15:33

​Прес-секретар Лабунської прокоментував звинувачення Кропивницького

Виступ депутата Житомирської обласної ради від фракції ВО «Батьківщина» Володимира Кропивницького, який звинуватив голову обласної організації цієї партії Анжеліку Лабунську в прослуховуванні телефонних розмов, прес-секретар очільниці обласної «Батьківщини» Валерій Шелепа назвав «істеричною реакцією втомленої людини».

На сторінці Житомирської «Батьківщини» в соціальній мережі Фейсбук Валерій Шелепа написав:


«Шановні колеги журналісти. З приводу виступу Володимира Кропивницького на сесійному засіданні депутатів Житомирської обласної ради з звинуваченнями Анжеліки Лабунської в прослуховуванні його телефонних розмов скажу лише те, що це абсолютно безпідставні звинувачення, від слова «зовсім», істерична реакція втомленої людини, яка, можливо, пов’язана з виключення з лав партії ВО «Батьківщина» дружини пана Кропивницького.


Сьогодні Анжеліка Лабунська планує перевести виступ пана Кропивницького в площину судового переслідування за розповсюдження неправдивої інформації та паплюження ділової репутації. Тож, сподіваюсь, саме суд дасть оцінку фантазіям Володимира Кропивницького і поставить крапку в цьому питанні.»

Вчора

Сторінки:
Нагору