БЕР
П'ятниця
29
09:17

Про дотримання вимог безпеки під час виконання комплексу весняно-польових робіт говорив спеціаліст Держпраці на базі ТОВ «Укр-Агро РТ»

З метою обговорення і вирішення проблем щодо забезпечення належного функціонування системи охорони праці на підприємствах агропромислового комплексу під час виконання весняно-польових робіт, 6 березня 2017 року головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці у Житомирській області Сергій Куцмус провів виїзний семінар для працівників товариства з обмеженою відповідальність «Укр-Агро РТ» (с. Бровки-Перші Андрушівського району).

Під час заходу, фахівець Держпраці обговорив з робітниками і відповідальними особами за охорону праці на виробничих підрозділах підприємства Правила охорони праці в сільськогосподарському виробництві. Окремо інспектор зупинився на вимогах безпеки під час виконання комплексу весняно-польових робіт, в тому числі під час транспортування сільськогосподарської техніки.


Крім того, Сергій Куцмус наголосив на необхідності своєчасно організовувати навчання працюючих безпечним методам роботи, проводити інструктажі з охорони праці з усіма працівниками, зайнятими на виробничих процесах, забезпечувати працюючих спецодягом, засобами індивідуального захисту, аптечкою, питною водою та засобами пожежогасіння. Також слід відвести місце для відпочинку, споживання їжі та паління, не допускати до роботи осіб, які не пройшли медичний огляд, хворих, перевтомлених, тих, які знаходяться в нетверезому стані, або тих, що не пройшли інструктаж з охорони праці.


Наприкінці семінару, увагу присутніх спеціаліст Управління звернув на заходи зміцнення трудової та виробничої дисципліни і зауважив на недопущенні до виконання технологічних процесів машин і обладнання, які мають технічні несправності або для безпечної експлуатації яких підприємством не отримано відповідних документів дозвільного характеру.

Вчора

Сторінки:
Нагору