БЕР
Четвер
28
11:52

​Віктор Развадовський: Професія вчителя - одна з найбільш благородних та гуманних

Цьогорічне вітання народного депутата Віктора Развадовського на адресу педагогів України з нагоди Дня працівників освіти прозвучало з Ліщина - села на Житомирщині, яке дуже постраждало внаслідок геноциду українського народу у 1932-33 роках. І нехай теперішні життєві негаразди часом змушують багатьох педагогів задуматися про правильність свого вибору, все ж справжні вчителі не опускають рук і продовжують щедро ділитися знаннями із підростаючим поколінням.

"Немає нічого важчого, ніж навчати: вчити ми всі здатні і, навіть, схильні. А от навчити дано далеко не кожному, - наголошено у вітанні парламентарія. - Ви досконало володієте цим секретом і щедро ділитеся знаннями з усіма учнями. Ваші зусилля обов'язково принесуть країні і світу величезну користь. Ніхто не скаже зараз, яких висот досягнуть ваші учні. Проте, не маю сумнівів у тому, що кожен з них зуміє проявити себе з найкращого боку, щоб в один прекрасний день повернутися у рідну школу і з вдячністю сказати вам: з Днем учителя!

Бажаю вам, шановні освітяни, у цей теплий осінній день, міцного здоров'я та здійснення найзаповітніших мрій! Хай у ваших родинах завжди панує тепло, радість та затишок. Знайте, професія вчителя - одна з найбільш благородних та гуманних".

Крім щирих слів, для підвищення технічних можливостей навчати і виховувати фахівців високого ґатунку та справжніх патріотів України, Віктор Развадовський подарував місцевій Ліщинській ЗОШ І-ІІІ ступенів новенький LED TV. Отримали з нагоди Дня працівників освіти подарунки від народного обранця й інші загальноосвітні заклади Житомирщини.

А педагогів рідної Ліщинської школи з цим святом привітали ще й їхні славні випускники - депутат Житомирської районної ради Віктор Загладько та Ліщинський сільський голова Галина Бочковська.

Користуючись нагодою, Галина Михайлівна подякувала Віктору Развадовському за постійну турботу про їх територіальну громаду - за допомогу її жителям, матеріальну підтримку дитячого садочка, будинку культури, школи, для облаштування внутрішніх санвузлів якої тільки в поточному році за клопотанням народного депутата України з Державного бюджету було виділено 100 тис. грн.

Різножанровою прекрасною святковою концертною програмою своїх учителів та бажаних гостей порадували учні Ліщинської школи.

Вчора

Сторінки:
Нагору