БЕР
Четвер
28
11:20

​Радомишльські поліцейські перевіряють причетність жителя райцентру до розповсюдження наркотиків

У рамках досудового розслідування правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем проживання 27-річного місцевого жителя. У результаті вилучили кілька десятків згортків з рослинною масою, попередньо – наркотичним засобом.

Оперативники карного розшуку Радомишльського відділення поліції отримали інформацію про можливе зберігання одним із жителів райцентру наркотичних засобів. Відтак 21 лютого у рамках досудового розслідування правоохоронці із залученням кінологів та службового собаки провели санкціонований обшук за місцем проживання 27-річного чоловіка. У результаті знайшли у сховку 36 згортків з подрібненою рослинною масою та ще один – з порошкоподібною речовиною.


Усе виявлене було вилучено. Слідчі підготували відповідне клопотання до суду щодо направлення речовин на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.


Нині триває подальше досудове розслідування, поліцейські з’ясовують походження та виявлених речовин та перевіряють ймовірну причетність чоловік до розповсюдження наркотиків.


Слід зазначити, що статтею 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України за такі дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору