КВІ
П'ятниця
19
10:57

​Резервісти ДШВ відвідали музей космонавтики імені С.П. Корольова у Житомирі

Особовий склад оперативного резерву першої черги, який проходить підготовку в рамках навчальних зборів на базі Навчального центру Десантно-штурмових військ, відвідали музей космонавтики імені Сергія Павловича Корольова, що у Житомирі.

Резервістам продемонстрували експозиції унікальних зразків та макетів космічної техніки, обладнання та спорядження космонавтів, а також документи, фотографії та сувеніри космічної тематики. Окремий тематичний комплекс складають музейні предмети, які стосуються розвитку космонавтики в Україні.


Екскурсоводи розповідали гостям чимало цікавої та корисної інформації про космос та космонавтику. І це не випадково, адже Житомир є малою Батьківщиною основоположника вітчизняної космонавтики - Сергія Павловича Корольова.


Військові мали змогу не лише доторкнутися до унікальних експонатів, які побували у космічному польоті, а і побачити зразок місячного ґрунту, послухати космічну музику та сфотографуватися на згадку у спеціальній зоні.


- До даних навчальних зборів залучаються резервісти з різних областей України. Окрім насиченої програми бойової підготовки, для резервістів сплановані різні заходи дозвілля та пізнавальні екскурсії, - повідомив заступник начальника Навчального центру Десантно-штурмових військ з морально-психологічного забезпечення підполковник Денис Сенчковський.


Учасники екскурсії отримали масу позитивних вражень, емоцій та задоволення.

Вчора

Сторінки:
Нагору