КВІ
Вівторок
23
23:35

​Романівські поліцейські затримали двох крадійок

27 квітня з повідомленням про крадіжку з його автомобіля грошей до поліції звернувся 30-річний житель смт Биківки.

На місці події поліцейські з’ясували, що крадіжку було вчинено уночі. З автомобіля заявника, залишеного на ніч на вулиці поблизу його будинку, було викрадено 2 тисячі гривень. За попередньою інформацією, власник не замкнув транспортний засіб.


У ході проведених заходів працівники кримінальної поліції встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетні двоє місцевих жительок віком 39 та 17 років. Частину грошей у них вилучили.


Триває подальше з’ясування обставин події. Відповідно до ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) їм може загрожувати арешт на строк від 3 до 6 місяців або обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.


Шановні громадяни! Аби захистити свої транспортні засоби від посягань зловмисників, подбайте про надійну нічну стоянку для власного авто. Пам’ятайте, що залишаючи без нагляду свої автомобілі, ви ризикуєте безпекою Вашого майна.


Будьте обачними та розсудливими. Не забувайте зачиняти вікна та дверцята, намагайтеся не залишати в салоні на видноті цінні речі, гроші, документи. Також для попередження викрадення обладнайте авто протиугінними пристроями.

Вчора

Сторінки:
Нагору