БЕР
П'ятниця
29
02:43

​Ружинська поліція встановила шахрая

Житель району повірив незнайомцеві та дозволив тому зателефонувати із власного мобільного. Назад він слухавку так і не отримав. Поліцейські затримали правопорушника. Нині триває подальше з’ясування обставин.

Повідомлення до поліції надійшло увечері 29 січня.

На місці події працівники поліції встановили, що кілька годин тому на місцевій автостанції до 61-річного жителя району підійшов незнайомець та попросив терміново зателефонувати. Отримавши мобільний телефон, чоловік зник у невідомому напрямку. Після марних самостійних пошуків нечесного прохача, власник гаджета звернувся до поліції.

У ході проведених заходів поліцейські встановили, що до вчинення правопорушення причетний 50-річний житель с. Городок. У чоловіка вилучили викрадене.

Нині триває подальше з’ясування обставин події та перевірка щодо причетності чоловіка до інших правопорушень. Відповідно до ст. 190 (Шахрайство) КК України йому може загрожувати покарання у вигляді штрафу до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2 років, або обмеження волі на строк до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору