БЕР
П'ятниця
29
15:31

​Сергій Крамаренко побував у новоствореній Брусилівській об’єднаній територіальній громаді

Перший заступник голови обласної ради Сергій Крамаренко 19 вересня відвідав новостворену Брусилівську об’єднану територіальну громаду.

Під час перебування в ОТГ він мав можливість поспілкуватись з виконуючими обов’язками старост населених пунктів громади, більш детально ознайомитись з проблемами, які виникають у практичній роботі посадовців. Ключовою темою обговорення стала передача земельних ресурсів у розпорядження місцевих громад.


Як зазначив Сергій Крамаренко, нещодавно уряд схвалив законопроект щодо передачі в управління об’єднаних територіальних громад (ОТГ) землі поза межами населених пунктів, що в свою чергу надасть громадам додатковий фінансовий ресурс для їхнього подальшого розвитку. «Громади зможуть надавати землю у власність фізичним та юридичним особам, залучати інвесторів, що суттєву вплине на їхню спроможність», - сказав перший заступник голови облради та висловив сподівання, що Верховна Рада України прийме цей закон.


Також Сергій Крамаренко побував у селах Дібрівка, Яструбенька, Лазарівка, де оглянув автобусні зупинки, на облаштування яких з обласного бюджету було виділено 50 тисяч гривень. Відвідав навчальні заклади сіл Нові Озеряни та Привороття, зустрівся з керівництвом загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у селі Лазарівка, де за рахунок коштів обласного бюджету було побудовано ігровий майданчик.

Сторінки:
Нагору