БЕР
Четвер
28
23:01

​Слідчі ДБР розпочали розслідування факту вогнепального поранення лісником 12-річного хлопчика на Житомирщині

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого в місті Хмельницькому, розпочали розслідування кримінального провадження щодо замаху лісника на умисне вбивство неповнолітньої дитини.

За попередньою інформацією, 12 червня 2019 року в чергову частину Чуднівського відділу поліції надійшло повідомлення від центральної районної лікарні про те, що до них за медичною допомогою доставлено неповнолітнього із вогнепальним пораненням ділянки спини.


За результатами оперативно-розшукових заходів працівниками поліції встановлено, що працівник державного підприємства «Житомирське лісове господарство» з незареєстрованої нарізної зброї ТОЗ калібру 5.6 мм. здійснив постріл у пташку. Як наслідок, куля влучила в неповнолітнього хлопчика, який в той час знаходився на даху будинку. Таким чином неповнолітний отримав не проникаюче вогнепальне поранення в області спини.

Лісник у скоєному зізнався. У його діях вбачаються ознаки замаху на умисне вбивство малолітньої дитини (ст. 15, ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України). На місці події працює слідча група теруправління ДБР, розташованого в місті Хмельницькому та працівники Національної поліції України. Наразі проводяться першочергові слідчі дії.


У разі доведення вини, ліснику загрожує позбавлення волі на строк до 15 років або довічним позбавленням волі з конфіскацією майна.

Сторінки:
Нагору