КВІ
Четвер
18
03:47

​Слідчі встановлюють очевидців та свідків смертельної ДТП під Житомиром

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 18 грудня на 143 км автодороги Київ-Чоп, смертельні травми отримав 57-річний пішохід. Поліцейські звертаються до громадян за допомогою.

Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталася 18 грудня близько 17:50 поблизу с. Кам’янки Житомирського району. Попередньо, водій автомобіля Toyota Sequoia, 54-річний житель м. Луцька, рухаючись у напрямку столиці, здійснив наїзд на чоловіка, який перетинав автошлях. Унаслідок ДТП пішохід, 57-річний житель Житомирського району, отримав тілесні ушкодження, від яких загинув на місці події.


Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.


Шановні громадяни! Якщо ви були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та маєте записи з відеореєстратора, просимо звернутися безпосередньо до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області за адресою: м. Житомир, вул. Старий бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію «102».

Вчора

Сторінки:
Нагору