КВІ
Четвер
25
03:20

​Ірина Ярмоленко: Що відбувається в мерії Житомира?

За підсумками сесії Житомирської міської ради 16 лютого постає ряд питань щодо роботи мерії та керівництва міста. На сесії з розгляду було знято понад 20 питань. І це все у своїй більшості були питання програм розвитку нашого міста, які стосувалися освіти, медицини, ремонту прибудинкових територій і т д.

Їх перенесли на невизначений термін, можливо, на березень. Тобто житомиряни вже втратили "квартал" часу , аби їхнє місто розвивалося. І знову житомирянам влада запропонує послуги облагородження територій на наступну зиму-осінь? Це за усіма будівельними нормами є нонсенсом.


Наступне запитання має інший характер: більшість програм продовжують копіюватися з часів мера Дебоя. На разі ті програми, які нам приносили керівники управлінь на розгляд депутатських комісій, попри мої вимоги вказувати результати та цілі, залишаються абстрактними, а показниками вимірювання якості є кількість витрачання коштів.


За моїм проектом рішень, ми з депутатами дали виконавчим органам терміну до 1 березня, привести програми розвитку нашого міста до сучасних тенденцій та вимог економіки. І на мій при великий жаль, я поки не бачу внесених правок. Тож занепокоєна, що чиновники разом з керівництвом міста попросту хочуть дискредитувати гарну ідею, яка повинна була б призвести до покращення освіти, медицини, культури і т д .


Тому прошу усіх не байдужих, а також колег по депутському корпусу, на кожній комісії цікавитися в програмах в першу чергу, не про кількість витрачених гривень, а про те, що якісно зміниться для житомирян, якщо ці гроші будуть витрачені.

Вчора

Сторінки:
Нагору