БЕР
Четвер
28
21:34

​Спеціалісти Держпродспоживслужби проводять навчання з безпечного поводження з пестицидами

Спеціалісти управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області на постійній основі, відповідно до звернень суб’єктів господарювання, проводять навчання працівників, робота яких пов’язана з транспортуванням, зберіганням, застосуванням, торгівлею пестицидами і агрохімікатами.

Так, нещодавно було проведено спеціальне навчання менеджерів зі збуту та агрономів-консультантів Житомирської філії ТОВ «Агрохімічна компанія «Вітагро» з питань безпечного поводження з пестицидами та агрохімікатами при їх транспортуванні, зберіганні, застосуванні та торгівлі.


В ході навчання були розкриті питання стосовно вимог застосування та зберігання засобів захисту рослин, згідно норм діючого законодавства, а саме: Закону України «Про пестициди і агрохімікати», Закону України «Про захист рослин», Державних санітарних правил «Транспортування, зберігання та застосування пестицидів у народному господарстві» (ДCанПіН 8.8.1.2.001-98) тощо.


За результатами перевірки знань з питань безпечного поводження з пестицидами та агрохімікатами працівники Житомирської філії ТОВ «Агрохімічна компанія «Вітагро» отримали посвідчення про проходження спеціальної підготовки та допуск на право роботи з пестицидами і агрохімікатами, відповідно до Постанови КМУ від 18.09.1995 р. №746 «Про затвердження Порядку одержання допуску (посвідчення) на право роботи, пов’язаної з транспортуванням, зберіганням, застосуванням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами».

Сторінки:
Нагору