БЕР
П'ятниця
29
07:42

​Тіло 22-річного киянина, який зник ще на початку липня виявили у ставку на Житомирщині

За чергову добу зареєстровано три повідомлення про пригоди на воді. Так, у м. Коростені в річці Уж втопився чоловік, 1983 року народження.

"До чергового Коростенської міської комунальної рятувальної служби на воді ще 19 липня надійшло повідомлення про те, що в районі залізничного мосту випадкові перехожі бачили чоловіка, що сплигнув з мосту, й не виплив. Вчора, 23 липня, рятувальники служби виявили тіло потопельника та про надзвичайну подію повідомили правоохоронні органи. Деталі того, що сталося, наразі встановлюються",- поінформували в міськвиконкомі.


Трагедія на воді сталася й у м. Коростишеві. У ставку загинув 22-річний молодик, мешканець м. Києва. Як повідомили в райдержадміністрації, ще на початку липня хлопець відпочивав біля водойми в компанії друзів. Пізніше друзі помітили, що їх товариш пішов і довго не з'являється. Вони взялися за пошуки, проте жодних результатів пошуки не дали. Лише вчора, 23 липня, спливло тіло загиблого. Потопельника вилучили з води рятувальники місцевої 20-ї пожежно-рятувальної частини.


Ще одна прикра пригода на воді сталася в смт Чуднів. Втопився у ставку 32-річний чоловік. Наразі встановлюються обставини надзвичайної події.


Шановні мешканці області! Управління цивільного захисту населення облдержадміністрації неодноразово нагадує та застерігає бути обережними під час відпочинку на водних об'єктах. Купатись можна лише у спеціально відведених місцях, де наявні рятувальні пости та обстежено дно. Однією із найпоширеніших причин загибелі громадян стає саме легковажність, надмірна впевненість у власних силах та зловживання спиртними напоями.


До речі, з початку купального сезону вода відібрала життя у 17 осіб, з них четверо дітей.

Вчора

Сторінки:
Нагору