БЕР
Вівторок
19
04:32

​Ткачук: З 25 червня громадський транспорт працюватиме до 1:00 години

З 25 червня громадський транспорт у місті працюватиме до 1:00 години. Тролейбуси курсуватимуть кожні 30 хвилин до найбільших мікрорайонів міста (Смолянка, Крошня, Гідопарк, вул. Промислова, Вокзал) від площі Перемоги. Пасажири зможуть здійснити безкоштовну пересадку на майдані Перемоги.

Заступник міського голови Дмитро Ткачук розповів, що нічні маршрути і схеми руху транспорту відрізнятимуться від денного.


«Вечірні - нічні маршрути, схеми руху транспорту будуть відрізнятися від денного маршруту. Транспорт відправлятиметься з майдану Перемоги і курсуватиме за короткими маршрутами, а саме по густонаселених мікрорайонах. Номери маршрутів намагалися сформувати так, щоб вони були асоціативно близькі до денних, зокрема маршрути №2 і №3 будуть рухатися по центральному кільцю вулиці по Бердичівській на Київську, з Київської на Бердичівську, маршрут №4 з майдану Перемоги до Крошні і маршрут №5 не буде відрізнятися від денного і курсуватиме з Богунії в Гідропарк. Також новий маршрут, який буде курсувати в форматі спеціального підвозу для промислово зони, буде задіяна нова лінія, яка з наступного вівторка здається в експлуатацію - це лінія на Промислову №7, враховуючи підприємства які там маються нічні зміни фактично цей маршрут буде забезпечувати в першу чергу обслуговування даного мікрорайону»,- розповів Дмитро Ткачук .


Також він зазначив, що діятиме тариф нічного часу (поїздка коштуватиме 6 грн.), але є декілька бонусів: змінюючи маршрут люди не будуть робити подвійну оплату, а для власників електронних квитків, вартість проїзду не буде відрізнятися від денної.

Вчора

Сторінки:
Нагору