БЕР
П'ятниця
29
00:53

​У Баранівському районі внаслідок ДТП до реанімації потрапив водій мотоциклу

2 жовтня близько 18:50 до чергової частини Баранівського відділення поліції зателефонував диспетчер спецлінії «103» та повідомив, що між селами Лісовим та Ялишовим Баранівського району сталася дорожньо-транспортна пригода.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Попередньо встановлено, що 32-річний водій двоколісника, рухаючись у напрямку села Ялишова, не впорався з керуванням та впав з мотоцикла.


У результаті дорожньо-транспортної пригоди чоловік отримав травми, після чого його без свідомості було доставлено до реанімаційного відділення Баранівської лікарні.

Нині поліція встановлює всі обставини ДТП у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.


Водночас правоохоронці закликають водіїв двоколісників: неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху. Сідаючи за кермо, обов’язково надягніть шолом та перевірте справність вашого транспортного засобу. Подбайте про одяг, який зробить вас помітним для інших учасників дорожнього руху. Не виконуйте ризиковані маневри на дорозі та не перевищуйте швидкість.


Пам’ятайте про ці прості заходи, що можуть врятувати ваше життя та вберегти ваше здоров’я!

Вчора

Сторінки:
Нагору