БЕР
Четвер
28
16:00

​У Бердичеві дільничні офіцери встановили підозрюваного у нападі на жінку

У причетності до злочину, учиненого 15 лютого у районі залізничного вокзалу у райцентрі, правоохоронці обґрунтовано підозрюють раніше судимого 37-річного місцевого жителя. Триває досудове розслідування, у рамках якого чоловіка перевіряють до інших правопорушень. Нині він під вартою.

19 лютого поліцейські оголосили про підозру у спробі зґвалтування (ст.15, ч.2 ст.152 ККУ) 37-річному жителю м. Бердичева. Причетність чоловіка до цього злочину викрили дільничні офіцери місцевого відділу поліції у результаті проведених перевірок осіб у рамках кримінального провадження.


– Маючи прикмети нападника на бердичівлянку, першочергово ми відпрацювали територію міста, згодом проаналізували записи камер відеоспостереження, вилучені поблизу місця події. Паралельно дільничні офіцери перевірили осіб, які раніше уже мали проблеми із законом. Врешті таким чином було і викрито причетність до злочину місцевого жителя, - повідомив начальник Бердичівського ВП ГУНП Олег Мельничук.


Про чоловіка відомо, що він уродженець Чернігівщини, раніше судимий за низку тяжких злочинів. Останнім часом проживав у м. Бердичеві. У рамках розпочатого досудового розслідування підозрюваного перевіряють на причетність до інших правопорушень.


20 лютого судом чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Досудове розслідування триває. Попередньо, підозрюваному може загрожувати від 5 до 10 років ув’язнення.

Сторінки:
Нагору