КВІ
Середа
24
15:43

​У Бердичеві оперативники затримали злодія

Правоохоронці встановили, що крадіжку майна із гаража місцевого жителя вчинив 28-річний молодик. Нині чоловіка перевіряють на причетність до інших аналогічних злочинів, зареєстрованих на території району.

До чергової частини Бердичівського відділу поліції звернувся 35-річний місцевий житель із заявою про крадіжку з його гаража. За словами заявника, з приміщення зникли електроінструменти.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що крадій потрапив усередину шляхом підбору ключа до штаби та викрав належне майно чоловіка.

Відомості по даному факту були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

– Проведеними оперативними заходами поліцейські встановили причетність до злочину місцевого жителя, який у скоєному зізнався. Правоохоронці частину викрадено майна вилучили, а решту чоловік встиг збути випадковим перехожим, - розповідає начальник Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко. – Нині затриманого перевіряють на причетність до скоєння інших подібних злочинів. Триває досудове розслідування.

Відповідно до чинного законодавства за такі протиправні діяння визначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору