БЕР
Четвер
28
20:55

​У Бердичеві поліцейські охорони затримали чоловіка під час спроби крадіжки

Оперативно зреагувавши на спрацювання сигналізації на охоронюваному об’єкті в районному центрі, працівники наряду поліції охорони затримали 30-річного чоловіка, який намагався винести з приватного домогосподарства майно.

Близько 1-ї години ночі 31 січня черговий наряд групи реагування Управління поліції охорони отримав повідомлення про спрацювання охоронної сигналізації в приватному домоволодінні у м. Бердичеві.


Уже за кілька хвилин поліцейські були на місці події. Вони обстежили приміщення та прилеглу територію і виявили пошкоджені відчинені вхідні двері до господарського приміщення. Біля входу знаходилось майно, ймовірно, приготоване для викрадення.


Раптом з одного із приміщень вискочив чоловік та спробував втекти. Поліцейські зупинили його та затримали для з’ясування обставин.


На місце прибула слідчо-оперативна група Бердичівського відділу поліції.


Затриманого, як з’ясувалось 30-річного місцевого жителя, доставили до відділку. Також поліцейські повідомили про подію власника будинку, який у цей час був у від’їзді. Нині триває встановлення всіх обставин події.


Відповідно до чинного законодавства крадіжка (ст. 185 КК України) карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років.

Сторінки:
Нагору