КВІ
Вівторок
23
18:46

У Бердичеві поліцейські розшукали грабіжника

​Правоохоронці встановили, що 41-річного бердичівлянинапограбував житель району, який перепинив його під приводом «стрільнути цигарку». Досудове розслідування триває.

До Бердичівського відділу поліції звернувся 41-річний місцевий житель ізповідомленням про пограбування. Як з’ясувалося, близько 6 ранку на однійз вулиць райцентру заявника раптово перепинив чоловік і попросив закурити. Отримавши відмову, штовхнув його і поспіхом відібрав трохибільше сотні гривень і мобільник.


Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудовихрозслідувань за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.


У результаті проведених першочергових заходів працівники підрозділукримінальної поліції Бердичівського ВП встановили особу зловмисника. Ним виявився 29-річний житель району.


– Потерпілий зумів чітко описати зловмисника. Отримавши достатньоінформації, оперативники розшукали підозрюваного, - розповіла начальник Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко.


Заявник упізнав у затриманому свого кривдника. Той свою провину визнав.Нині у рамках подальшого досудового розслідування правоохоронцівстановлюють усі обставини події.


За чинним законодавством, молодику може загрожувати покарання відштрафу до позбавлення волі на строк до 4 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору