БЕР
П'ятниця
29
13:47

​У Бердичеві поліцейські викрили підозрюваного у крадіжці кришок каналізаційних люків

31 березня працівники сектору реагування Бердичівського відділу поліції під час відпрацювання території міста викрили чоловіка, який перевозив у мішку крадені каналізаційні люки. Розпочато досудове розслідування.

Під час проведення профілактичної роботи у місті поліцейські сектору реагування патрульної поліції місцевого відділу виявили підозрілого громадянина, який котив вулицею візок із габаритним мішком. У ході опитування чоловік розповів, що знайшов металобрухт просто серед міста і тепер везе його на пункт здачі.


Перевіривши вміст мішка, правоохоронці виявили всередині кілька кришок від каналізаційних люків. Згодом з’ясувалось, що вони були викрадені поблизу багатоповерхівки на центральній вулиці міста.


38-річного бердичівлянина разом із ношею доставили до місцевого відділу поліції для з’ясування всіх причин і обставин події.


За фактом крадіжки (ст. 185 КК України) слідчі розпочали кримінальне провадження, у рамках якого перевіряють чоловіка до інших правопорушень. Законодавством за подібні протиправні дії передбачено покарання від штрафу до 3 років ув’язнення.

Сторінки:
Нагору