КВІ
Вівторок
23
13:26

​У Бердичеві поліцейські викрили шахрая

Правоохоронці встановили причетність 21-річного молодика до ошуканства, у результаті якого той видурив телефон у незнайомця. За вказаним фактом нині триває досудове розслідування.

6 квітня до Бердичівського відділу поліції звернувся 20-річний житель райцентру із заявою про шахрайство. Хлопець розповів, що два дні тому незнайомий йому чоловік попросив мобільний телефон для термінового дзвінка. Втім, отримавши гаджет, втік разом з ним.


Проведеними першочерговими заходами інспектори підрозділу превентивної діяльності встановили особу пройдисвіта. Ним виявився 21-річний раніше судимий місцевий житель, який у скоєному зізнався. За його словами, телефон він встиг збути у ломбард в обласному центрі, а гроші витратив на розваги та алкоголь.


– Нині триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. – Ми проводимо необхідні слідчі дії, у тому числі щодо встановлення місця знаходження мобільного телефону потерпілого, – прокоментувала начальник Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко.


За чинним законодавством чоловікові загрожує покарання від штрафу до обмеження волі на строк до 3-х років.

Вчора

Сторінки:
Нагору