КВІ
Четвер
18
23:06

​У Бердичеві поліцейські затримали автомобільного злодія

22 березня працівники кримінальної поліції викрили 17-річного молодика у майже двох десятках крадіжок з автомобілів, залишених жителями райцентру у нічний час без нагляду. Парубок, розбивши скло або пошкодивши замки дверей, забирав із салонів наявні цінні речі, а з-під капотів – акумуляторні батареї.

Автомобіль «Mercedes Sprinter», що знаходився по вул. Низгірецькій, хлопець обікрав у ніч на 14 березня. Про це до поліції повідомила власниця транспортного засобу. На місці поліцейські виявили розбите скло задніх дверей, а з салону зникли навігатор та дзеркало-реєстратор.


Цієї ж ночі у райцентрі було обікрадено «Citroen Berlingo», залишений господарем у дворі будинку по тій же вулиці. Відтак з авто зник відеореєстратор та навігатор загальною вартістю 4 тисячі гривень.


- У ході розслідування кримінальних проваджень, розпочатих за цими фактами, ми встановили причетність до них однієї й тієї ж особи – 17-річного хлопця, який раніше навчався в одному з інтернатних закладів міста, - розповіла начальник Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко. – За нашою інформацією, хлопець причетний майже до двох десятків крадіжок учинених упродовж кількох останніх місяців.


Так, у поліцейських є докази вчинення ним і крадіжки у ніч з 10 на 11 грудня минулого року з «Renault Trafik». Звідси зникли нові запчастини до авто загальною вартістю понад 2 тисячі гривень.


20 березня, коли хлопець вкотре навідався до м. Бердичева (нині він навчається у Вінницькій області), розшуківці затримали його і доставили до відділу поліції. Парубок свою вину визнає. Частину викраденого, зданого ним скупникам, уже вилучено.


За накоєне підозрюваному загрожує покарання у вигляді ув’язнення на термін від 3 до 6 років (ч.3 ст. 185 ККУ).

Вчора

Сторінки:
Нагору