БЕР
П'ятниця
29
13:34

​У Бердичеві поліція вилучила з приватного домогосподарства наркотики та викрадений автомобіль. ФОТО

Під час санкціонованого обшуку в помешканні жителя райцентру працівники поліції виявили близько 400 г подрібненої зеленої маси рослинного походження. У подальшому з’ясувалось, що в господарстві чоловіка також знаходиться майно, що могло бути викрадене.

Працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП спільно з бердичівськими поліцейськими провели санкціонований обшук в домогосподарстві 34-річного жителя районного центру. Заходи проводились у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 309 КК України, адже оперативники отримали інформацію про незаконне зберігання чоловіком наркотичних засобів.


У результаті правоохоронці виявили у підсобному приміщенні поліетиленовий пакет з подрібненою рослинною масою. За попередніми даними, чоловік зберігав вдома наркотичний засіб – марихуану.


- Усе виявлене вилучили працівники слідчо-оперативної групи Бердичівського відділу поліції, - повідомив начальник Управління протидії наркозлочинності ГУНП Олексій Душейко. – Рослинну масу нині направлено на експертне дослідження. Ми з’ясовуємо не тільки походження наркотичного засобу, а й чи не причетний фігурант кримінального провадження до його збуту.


Відповідно до ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України чоловікові може загрожувати до 3 років позбавлення волі.


Крім того, у підсобному приміщенні серед мотлоху поліцейські помітили майно, що ймовірно не належало господарю, зокрема запчастини та розібраний автомобіль ЗАЗ-1102. Достовірно пояснити їх походження чоловік не зміг. Після перевірки інформації про транспортний засіб працівники поліції встановили, що його у квітні було викрадено у 42-річного бердичівлянина.


Тож нині триває встановлення господарів вилученого майна та обставин його викрадення


Сторінки:
Нагору