БЕР
Четвер
28
10:23

​У Бердичеві поліція затримала заїжджого грабіжника

30-річного раніше судимого жителя Вінничини правоохоронці обґрунтовано підозрюють у пограбуванні бердичівлянки. У рамках розпочатого досудового розслідування чоловіка перевіряють на причетність до інших подібних злодіянь.

18 липня до Бердичівського відділу поліції звернулась 46-річна жителька райцентру із повідомленням про незнайомця, який на одній з вулиць міста зірвав з неї золотий ланцюжок і втік у невідомому напрямку.


Жінка повідомила окремі прикмети свого кривдника і поліцейські розпочали першочергові заходи щодо розшуку підозрюваної особи. Встановили та затримали його оперативники кримінальної поліції уже наступного дня, 19 липня.


– Затриманим виявився 30-річний житель Вінницької області. Свою вину він визнав й у нього була вилучена золота прикраса, зірвана з шиї заявниці. Окрім того, відомо, що чоловік раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за подібні злочини. Перебував він у нашому місті тимчасово. Маємо обґрунтовані підозри щодо причетності затриманого до інших аналогічних злодіянь у райцентрі, - повідомила начальник Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко.


Відомості за фактом грабежу внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України. За чинним законодавством вінничанину може загрожувати покарання аж до позбавлення волі строком до 4 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору