БЕР
Вівторок
19
09:03

​У Бердичеві правоохоронці вилучили наркотики

24 квітня на вул. Пушкіна у районному центрі працівники поліції виявили у місцевого жителя шприци з рідинами, за попередніми даними – наркотичними засобами.

Підозрілого чоловіка на вулиці помітили працівники кримінальної поліції Бердичівського ВП. Під час поверхневої перевірки у нього виявили два медичних шприци з рідинами. Попередньо, 30-річний чоловік зберігав при собі наркотичні засоби.


За таких обставин на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. Виявлене було вилучено та направлено на експертне дослідження.


Попередня правова кваліфікація події – ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.


Законодавством такі дії караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 6 років, або позбавленням волі на той самий строк

Вчора

Сторінки:
Нагору