КВІ
Субота
20
00:35

У Бердичівському районі - подвійна ДТП

​Через зіткнення вантажівки з легковиком, той, у свою чергу, зіткнувся ще з одним автомобілем. У результаті ДТП травми отримав один з водіїв транспортного засобу. Поліцією розпочато розслідування.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 6 грудня близько 17.40 в с. ХажиніБердичівського району, на 49 км автодороги Житомир – Могилів-Подільський.

З попередньою інформацією, водій автомобіля «DAF», 53-річний житель м. Чернівців, рухаючись у напрямку м. Вінниці, здійснюючи маневр обгону, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем «ToyotaCamry» під керуванням 58-річного киянина. У подальшому легковик здійснив зіткнення з автомобілем «Volkswagen Golf» під керуванням 28-річного жителя Бердичівського району.

У результаті ДТП водій автомобіля «Toyota» отримав тілесні ушкодження. Йому було надано медичну допомогу.

Усі обставини ДТП нині з’ясовуються у рамках розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України кримінального провадження.

Водночас поліція звертається до водіїв: під час кермування суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки, обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації

Вчора

Сторінки:
Нагору