КВІ
П'ятниця
19
23:50

У Бердичівському районі поліцейські вилучили канабіс у наркоділка. ФОТО

​Наприкінці минулого року правоохоронці Житомирщини перекрили потужний канал поставки наркотичних засобів на територію місць позбавлення волі. У рамках розслідування діяльності злочинної групи поліцейські провели черговий санкціонований обшук, у ході якого вилучили за місцем проживання одного з фігурантів провадження кілограм канабісу.

У будинку 45-річного жителя с. Гришківців Бердичівського району поліцейські знайшли красномовні підтвердження протиправної діяльності. Так, під час санкціонованого обшуку було вилучено наркосировину у пакетах загальною вагою понад кілограма, супутні для вживання та поширення наркотиків засоби, кілька мобільних, сім-картки та інші речі.


Проведене експертне дослідження засвідчило, що вилучена рослинна маса є особливо небезпечним наркотичним засобом канабісом.


Відтак 2 січня за вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.


Санкція статті передбачає відповідальність за такі дії у вигляді позбавлення волі на термін від 6 до 10 років з конфіскацією майна.


Вирішується питання про обрання чоловікові міри запобіжного заходу.

Сторінки:
Нагору