КВІ
Середа
17
02:55

​У Брусилівському районі викрито злодійкуватого гостя

Поліцейські встановили причетність жителя району до крадіжки золотої обручки з помешкання жительки с. Водотиї. Триває з’ясування обставин події у рамках розпочатого досудового розслідування.

Повідомлення про крадіжку надійшло до Брусилівського відділення поліції удень 11 квітня. За словами 38-річної заявниці, у неї було викрадено обручку, що знаходилась в кімнаті будинку.


На місці події працівники поліції з’ясували, що злодіяння було вчинено цього ж дня. Перевіривши осіб, які бували в оселі, правоохоронці з’ясували, що до вчинення правопорушення причетний 42-річний місцевий житель, який гостював у будинку.


У чоловіка вилучили викрадене.


Нині триває з’ясування обставин події у рамках розпочатого досудового розслідування за ч. ст. 185 (Крадіжка) КК України. Чоловікові може загрожувати покарання від штрафу до 3-річного ув’язнення.


Шановні громадяни! Правоохоронці вкотре закликають відповідально ставитися до збереження власного майна. Подбайте про надійні сховки для цінних речей. Значні суми коштів бажано зберігати у банківських установах. Не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання.

Вчора

Сторінки:
Нагору