БЕР
Вівторок
19
09:33

У Брусилові поліцейські вилучили наркотики з автомобіля

​15 лютого під час патрулювання вулиць районного центру правоохоронці помітили підозрілий порошок на передній вітровій панелі припаркованого транспортного засобу. Під час подальшої перевірки з’ясувалось, що один з пасажирів іномарки розсипав… амфетамін. Нині розпочато досудове розслідування.

Близько 9-ї ранку увагу наряду поліцейських привернув автомобіль «BMW 525», в салоні якого перебувало троє молодиків. Вони раптом заметушились, помітивши правоохоронців. На передній вітровій панелі транспортного знаходилась розсипана порошкоподібна маса.


У подальшому під час перевірки один з парубків, 20-річний житель району, зізнався, що порошок – це амфетамін та належить йому. Він саме збирався його вжити, аж тут нагодились поліцейські.


За таких обставин на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. З транспортного засобу правоохоронці вилучили порошкоподібну речовину та направили на експертне дослідження.


Попередня правова кваліфікація події – ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Законодавством такі дії караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 6 років, або позбавленням волі на той самий строк.

Вчора

Сторінки:
Нагору