БЕР
Вівторок
19
12:41

​У Черняхівському районі травми у ДТП отримали двоє житомирян

Дорожньо-транспортна пригода сталась 17 лютого близько 21.45 на автодорозі сполученням Черняхів-Головино. Під колеса мікроавтобуса потрапили двоє пішоходів. Поліцією розпочато досудове розслідування.

Попередньо встановлено, що двоє жителів м. Житомира, віком 31 та 27 років, знаходились на проїжджій частині дороги в смт Головино, коли на них вчинив наїзд автомобіль. Водій транспортного засобу з місця події зник.


Чоловіків було доставлено до місцевої лікарні, де діагностовано травми різного ступеню тяжкості та надано медичну допомогу. Згодом молодшого з чоловіків було госпіталізовано до травматологічного відділення у м. Житомирі.


У ході проведених заходів працівники поліції встановили автомобіль «Volkswagen T4», що побував у вказаному ДТП, та його водія, 48-річного жителя Коростишівського району. Транспортний засіб з характерними механічними пошкодженнями правоохоронці вилучили.


Нині триває подальше з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Вчора

Сторінки:
Нагору