КВІ
Субота
20
16:29

​У Черняхові провели день відкритих дверей центру зайнятості для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

Пріоритетом в роботі Черняхівського районного центру зайнятості є активні форми сприяння зайнятості особам, які потребують додаткових гарантій, в першу чергу, дітям-сиротам та дітям, які залишилися без піклування батьків.

Фахівці Черняхівського районного центру зайнятості спільно зі службою у справах дітей райдержадміністрації та районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Черняхівським районним відділом з питань апробації провели день відкритих дверей центру зайнятості для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.


В заході взяли участь випускники Головинського вищого професійно-технічного училища нерудних технологій, в майбутньому молоді кваліфіковані робітники: кухарі, електрогазозварники, водії, штукатури, маляри. Серед запрошених були також начальник служби у справах дітей райдержаміністрації З.Максимчук; директор районного центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді С.Дзюблик,– старший інспектор Черняхівського районного відділу з питань апробації Ю.Березінська, директор Черняхівського районного центру зайнятості О. Пашинська, фахівці центру зайнятості. Під час зустрічі були розглянуті питання щодо державних гарантій та соціальної допомоги дітям-сиротам та дітям, які позбавлені батьківського піклування, їх подальшого працевлаштування на підприємствах району, соціальної адаптації та підготовки до самостійного життя.


В дружній невимушеній атмосфері випускники ділилися своїми намірами та планами на майбутнє життя. А головне, засвоїли «золоте правило»: кожна людина тільки тоді конкурентноспроможна на ринку праці, коли володіє високим рівнем професійної кваліфікації, має впевненість у собі та розвиває свій внутрішній потенціал, проявляє ініціативу, готова переключатись від однієї професійної діяльності до іншої.

Вчора

Сторінки:
Нагору