БЕР
Вівторок
19
05:11

​У Чуднівському районі затримали магазинного крадія

Днями поліцейські Чуднівського відділення поліції викрили жителя смт. Великих Коровинець у вчиненні крадіжки з місцевого магазину. Чоловік, зламавши вхідні двері, проник до приміщення, звідки забрав продукти та гроші.

Повідомлення про подію надійшло уранці 2 листопада. За словами заявника, 57-річного приватного підприємця, крадіжка сталася уночі.


Безпосередньо у населеному пункті поліцейські з’ясували, що злодій пошкодив вхідні двері та викрав продукти і майже 10 тисяч гривень.


Серед першочергових заходів поліцейські провели огляд місця події, опитали місцевих мешканців та розпочали перевірку осіб, схильних до подібних правопорушень. У результаті цих та інших дій розшуківці разом з місцевим дільничним офіцером запідозрили у причетності до злочину непрацюючого 38-річного жителя селища. Під час огляду його оселі було виявлено частину викрадених товарів та грошей.


Досудове розслідування проводиться за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.


Підозрюваного, який раніше уже притягувався до відповідальності за подібні злочини, затримано у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.


Нині йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 6 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору