КВІ
Субота
20
06:32

​У Чуднові поліцейські затримали злодія під час крадіжки з магазину. ФОТО

21 серпня уночі у с. Дубище поліцейські групи швидкого реагування затримали чоловіка під час спроби проникнути до місцевого магазину. Раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності і нині є підозрюваним у вчиненні вбивства. Майже два місяці тому судом йому було змінено запобіжний захід із тримання під вартою на домашній арешт.

Повідомлення про намагання невідомих проникнути до магазину надійшло до поліції від місцевих жителів близько 2 ночі. На місці події, за вказаною заявником адресою, інспектори групи швидкого реагування Чуднівського відділення помітили двох осіб, які намагались зламати замок вхідних дверей магазину. На появу поліції обоє відреагували миттєво та однаково – кинулись у різні сторони тікати.


Одного із чоловіків поліцейські затримали, іншому вдалося зникнути через суцільну темряву довкола магазину. - Затриманим виявився 49-річний житель м. Житомира, добре відомий оперативникам карного розшуку. До прибуття поліцейських чоловіки встигли розбити скло у вікні магазину та витягти звідти жіночу сумку. Залізти у приміщення не змогли через встановлені грати, тож і возились із замком, поки одного з них ми не затримали, - розповів начальник Чуднівського відділення Анатолій Корнієць.


Під час встановлення його особи з’ясувалось, що затриманий раніше неоднарозово судимий і провів у місцях позбавлення волі понад 20 років. Нині він є підозрюваним у вчиненні вбивства, що сталося у березні 2017 року у районі с. Зарічан. За рішенням суду йому заборонено залишати місце проживання у нічний час через обрання міри запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.


До речі, у липні 2017 року патрульні поліцейські знімали вказаного чоловіка зі споруд пішоходного мосту у парку імені Гагаріна, звідки він нібито мав намір стрибнути. Підозрюваний затриманий відповідно вимог ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Кримінальне провадження проводиться за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу.

Вчора

Сторінки:
Нагору