БЕР
Вівторок
19
13:07

У двох житомирян поліцейські вилучили наркотики

​У результаті поверхневого огляду у двох перехожих поліцейські Житомирського відділу поліції та нацгвардійці виявили та вилучили коноплю. Розпочаті кримінальні провадження.

У ході відпрацювання обласного центру працівники місцевого відділу поліції близько 18 години зупинили на одній з вулиць чоловіка, який своєю поведінкою викликав підозру. Під час поверхневого огляду у, як з’ясувалося, 29-річного житомирянина було виявлено паперовий згорток із подрібненою рослинною масою зеленого кольору, зовні схожу на коноплю.


Представники слідчо-оперативної групи, які прибули на місце події, задокументували виявлене. Вилучену рослинну суміш направили на експертне дослідження.


Кількома годинами пізніше на іншій житомирській вулиці військовослужбовці-нацгвардійці, залучені до патрулювання міста, зупинили ще одного підозрілого перехожого.


У ході поверхневого огляду у нього також вилучено згорток із нарковмісною рослинною масою.


Відомості за обома фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.


За чинним законодавством незаконне зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів тягне за собою відповідальність у вигляді штрафу, виправних робіт, піврічного арешту, обмеження чи позбавлення волі строком до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору