БЕР
П'ятниця
29
04:28

У Головному управлінні Нацполіції області визначили пріоритетні завдання для роботи

Під час роботи учасники проаналізували наявні недоліки та визначились з першочерговими цілями.

8 серпня в ГУНП Житомирщини відбулась відеоселекторна нарада з керівниками територіальних підрозділів з питань покращання організації діяльності по забезпеченню публічного правопорядку та протидії злочинності.

Керівник Головного управління Нацполіції в області В’ячеслав Печененко звернув увагу на необхідність активізації діяльності територіальних підрозділів щодо безпеки жителів області, попередження адміністративних правопорушень та розкриття вчинених злочинів.

Загалом за 7 місяців 2016 року слідчими розслідувалось понад 29 тисяч кримінальних проваджень, що майже на 24% більше ніж минулого року. Водночас майже 2,5 тисяч з них уже скеровано до суду з обвинувальними актами.

Зростання навантаження на підрозділи поліції відбувається у період фактичного їх становлення та проходження нинішніми працівниками переатестації. Однак ці обставини жодним чином не повинні впливати на якість роботи підрозділів поліції, наголосив керівник ГУНП.

- Ми підійшли до завершального етапу переатестації: тестування уже позаду в усіх працівників, на черзі – співбесіди з атестаційними комісіями. Період випробувань завершується і ми повинні максимально активізувати свою діяльність, - сказав В’ячеслав Печененко. – Ефективність нашої спільної роботи залежить від кожного поліцейського у відділках та відділеннях поліції.

Т.в.о. заступників начальника ГУНП Валерій Бондар та Артем Лисогор, а також т.в.о. начальника Слідчого управління Олександр Арапов провели детальний аналіз стану справ по розкриттю та розслідуванню злочинів, а також результатів превентивних заходів у територіальних підрозділах поліції Житомирщини. Відтак керівники відділів та відділень націлені на вирішення конкретних проблемних питань, актуальних для їх районів.

Вчора

Сторінки:
Нагору