КВІ
Субота
20
16:39

​У Хорошівському районі поліцейські затримали злодія через кілька хвилин після крадіжки

28 серпня у селищі Новій Боровій працівники кримінальної поліції ГУНП Житомирщини затримали 35-річного жителя району після вчинення ним крадіжки з будинку пенсіонерки. За скоєне чоловікові загрожує до 6 років ув’язнення.

Близько 18.00 на одній з вулиць селища поліцейські затримали автомобіль «ЗАЗ Славута», в якому знаходилось двоє чоловіків. За наявною в оперативників інформацією один з них щойно вчинив крадіжку з будинку, розташованого неподалік, пошкодивши замок на вхідних дверях.


Під час подальшого огляду у чоловіка було вилучено викрадені гроші, відмички та інші речові докази його причетності до кримінального діяння.


Відтак чоловіка, як з’ясувалось 35-річного жителя смт. Іршанська, було затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Раніше він уже притягувався до відповідальності за вчинення майнових злочинів.


Також поліцейські з’ясували, що за кермом автівки перебував 45-річний житель Коростенського району. За його словами, він лиш підвозив знайомого, куди той попросив.


Кримінальне провадження розпочато за ознаками правопорушення, передбаченого за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) ККУ. У ході досудового розслідування буде встановлено роль та функції обох чоловіків.


Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 6 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору