КВІ
П'ятниця
26
02:12

​У Києві 28-річний житомирянин обкрадав кав‘ярні

Правоохоронці довели причетність їх до чотирьох епізодів. Протягом тривалого часу до поліції від власників кав‘ярень у Шевченківському районі столиці надходили заяви про крадіжки. Правоохоронці проводили огляди місця подій та документували правопорушення.

Після комплексу оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку затримали двох молодиків, причетних до скоєння чотирьох епізодів злочинної діяльності. Затримані – 25-річний житель Вінницької області, раніше судимий за скоєння аналогічного злочину, та 28-річний мешканець Житомирської області.


Як розповів слідчий Шевченківського управління поліції Дмитро Данілов, правоохоронці задокументували злочинну діяльність крадіїв, які нанесли потерпілим збиток на суму понад 80 тисяч гривень:


«Ми встановили, що зловмисники промишляли у нічний час та пересувались на власному автомобілі. Вони під‘їжджали до об‘єктів та шляхом віджиму дверей проникали у приміщення. Їх «здобиччю» були кавомолки, льодогенератори та гроші».


Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розслідувались кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скерували до Шевченківського районного суду міста Києва. Подільникам загрожує до шести років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору