БЕР
Вівторок
19
06:13

​У Києві на залізничному вокзалі житомирянин грабував пасажирів

Нападник вирвав із рук потерпілого гроші. Проте далеко втекти із пограбованим правопорушнику завадили поліцейські, які несли службу неподалік та відреагували на злочин. За скоєне зловмиснику загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Під час відпрацювання території Центрального залізничного вокзалу столиці співробітники відділу поліції на станціях залізничного транспорту побачили штовханину між двома чоловіками. Поліцейські негайно втрутились у ситуацію та з’ясували, що один звинувачує іншого у пограбуванні.


Слідчий слідчого відділу поліції на станціях залізничного транспорту Богдан Ніколаєнко розповів, що пасажир дістав із кишені 2 500 гривень та у цей момент невідомий їх вихопив із рук:


«Правопорушника затримали на місці. Ним виявився 42-річний мешканець Житомирської області, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вимагання. При поверхневій перевірці ми виявили у нього гроші потерпілого».


За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Грабіжнику загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору