БЕР
Четвер
28
18:58

​У Коростені поблизу залізничного вокзалу поліція затримала чоловіка з амфетаміном

Подія сталась увечері 22 липня поблизу залізничного вокзалу у райцентрі. Розпочато кримінальне провадження. Близько пів на сьому вечора біля залізничного вокзалу у Коростені бійці роти поліції особливого призначення ГУНП в області звернули увагу на чоловіка, який при появі поліцейських чимдуж швидше спробував зникнути з поля їх зору. Така поведінка змусила правоохоронців зупинити незнайомця.

Як виявилось під час спілкування та у результаті поверхневого огляду, 32-річний житель с. Михайлівки зберігав при собі фольговий згорток із білим порошком, зовні подібним до амфетаміну.


Викрите правопорушення задокументували працівники слідчо-оперативної групи, які й вилучили виявлений психотроп. За фактом його незаконного зберігання (ч.1 ст.309 ККУ) відкрито кримінальне провадження, у рамках якого триває з’ясування усіх обставин і походження психотропу.


Слідчі підготували подання до суду щодо направлення вилученої речовини на експертне дослідження.


За чинним законодавством за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту передбачено покарання від штрафу і аж до позбавлення волі строком до 3 років.

Сторінки:
Нагору