БЕР
Четвер
28
21:27

​У Коростені поліцейські охорони затримали крадіїв у приватному будинку

Четверо молодиків спокусилися на хатнє добро та господарські речі у батьківському будинку жительки столиці. Про підозрілих осіб у подвір’ї на лінію «102» повідомили сусіди. Поліцейські охорони, прибувши за кілька хвилин на місце, затримали парубків, які виносили чуже добро.

Повідомлення про підозрілу ситуацію в одному з домогосподарств м. Коростеня надійшло на службу «102» увечері 19 квітня. Для перевірки інформації за вказаною адресою прибув наряд реагування поліції охорони.


Правоохоронці на місці побачили відчинені вхідні двері будинку, в якому уже тривалий час ніхто не проживав. Натомість двоє молодиків пакували господарський реманент у подвір’ї, ще двох - поліцейські виявили усередині оселі.


Побачивши охоронців, чоловіки стали переконувати їх, що один з них є власником будинку, а тому вони «не крадуть, а забирають своє». Втім поліцейські швидко встановили протилежне.


Відтак на місце події прибули працівники слідчо-оперативної групи Коростенського відділу поліції. Затримані виявилися місцевими жителями віком від 28 до 34 років.


За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 15 (Замах на злочин) та ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Молодикам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 6 років.

Сторінки:
Нагору