БЕР
П'ятниця
29
16:20

​У Коростені сталося вбивство

23 листопада до поліції надійшло повідомлення про смертельне травмування жительки райцентру. Правоохоронці з’ясували, що ножові поранення жінці наніс її співмешканець. Нині чоловік затриманий. Триває розслідування.

Під час першочергових заходів працівники слідчо-оперативної групи Коростенського відділу поліції встановили, що подія сталася у квартирі за місцем проживання потерпілої та її громадянського чоловіка.


Під час огляду правоохоронці з’ясували, що конфлікту між подружжям передувала спільна вечеря із вживанням алкоголю. Попередньо встановлено, що чоловік під час раптово виниклої суперечки вхопився за ножа. Від отриманих поранень 48-річна жінка померла на місці.


За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.


Підозрюваного, 43-річного жителя райцентру, поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Триває встановлення усіх обставин.


Чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 15 років.

Сторінки:
Нагору