КВІ
Середа
24
07:20

​У Коростені та Житомирі пограбували магазини

На вихідних поліція викрила двох магазинних злодюжок. У м. Коростені та м. Житомирі з торгівельних закладів було викрадено товари. Поліцейські встановили особи обох причетних до правопорушень. Нині триває встановлення обставин події.

В обласному центрі злодіяння було вчинено 25 лютого. Тоді з магазину косметики та побутової хімії було викрадено лак для волосся. Працівники поліції встановили та розшукали правопорушника – 34-річного житомирянина. Чоловіка було доставлено до відділу поліції для відібрання пояснень.


У коростенському супермаркеті працівники помітили підозрілого чоловіка, який довго крутився поблизу полиць зі спиртним. Як згодом з’ясувалось, чоловік викрав пляшку рому. Особу правопорушника поліцейські встановили – це 36-річний місцевий житель.


Нині за обома фактами тривають перевірки.


Поліцейські застерігають працівників торгівельних та розважальних закладів: будьте максимально уважними на робочих місцях. Ваша зібраність, відповідальність та обачність допоможе ефективно виконувати свої обов’язки та не допускати крадіжок майна. Також зберігайте власні речі у недоступних для відвідувачів місцях, аби не створювати сприятливих для крадіжок ситуацій.

Вчора

Сторінки:
Нагору